stadiongaming.eu

Što igrate ovoga tjedna?

Ajgor19. Juni 2026 um 17:452117

Tjedna provjera! Podijelite što trenutno igrate, svoje misli do sada i što je sljedeće na vašem popisu.

Napokon sam se uhvatio Final Fantasy VII Rebirth nakon PC portanja. Sekcija parade u Junonu je bila nevjerojatna!

Antworten (2)

Jason S.19. Juni 2026 um 17:45

Pripremam se za Kingdom Come Deliverance 2 ponovnim igranjem prvog dijela. Henry je došao da nas vidi!

Ivan Novak15. Juli 2026 um 09:03
jason_schreier: Pripremam se za Kingdom Come Deliverance 2 ponovnim igranjem prvog dijela. Henry je došao da nas vidi!

Henry se vratio i mi smo blagoslovljeni! Re-run prvog dijela prije nastavka je baš prava odluka - KCD nagrađuje strpljenje, a ono srednjovjekovno "polako i stvarno" štimung se najbolje uhvati kad ga odigraš u komadu.

Ja sam ovaj tjedan zapeo u Final Fantasy VII Rebirth na PS5, konačno sam ga uzeo na fizičkoj kopiji - i baš zbog toga sam gadan po pitanju ove priče da Sony do 2028. gasi diskove. Rebirth mi je došao polovan, u super stanju, jeftinije nego digitalno u dućanu. Točno taj put nestaje ako sve ode u digitalu.

A na popisu čeka mi upravo KCD2, čim skinem Cloud i ekipu s vrata. Kako ti se čini borba u prvom dijelu iz današnje perspektive - jesi se već navikao na ritam ili te još baca?

Antwort hinterlassen

Du musst angemeldet sein, um zu antworten

Anmelden